Blåbärsremmar

Eftersom att det blev så gott med vinbärsremmarna så ville vi testa med blåbär och päron. 2 päron mixades tillsammans med  ca 3 dl blåbär och 2 msk honung. Smeten fick torka i 50 grader på en plåt i ca 8 timmar.

Resultatet blev goda sega remmar som kommer ta slut snabbt här hemma.

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Blåbärsremmar

  1. Linda skriver:

    verkar super gott.

  2. Vendela skriver:

    Vad gott det ser ut! 🙂

  3. Hemkära Hanna skriver:

    Men vilken trevlig idé. Vi gör till och från vårt eget godis och detta var ett mycket bra uppslag.

  4. Märta Johansson skriver:

    Mums! Det lät jättegott. Brukar köpa Renee Voltaires blåbärsremmar, men det hade varit kul att lyckas göra egna, så detta tipset ska jag spara 🙂

Kommentera