Kirskålspaj

Vill man äta billigt och direkt från naturen finns det nu massor av späd kirskål att plocka och använda i matlagningen.

IMG_20150506_143558

Vi plockade igår och gjorde en jättegod paj med kirskål, gullök, ost och äggstanning.

IMG_20150507_165705

Tycker man inte om paj så är kirskål också gott i sallad och säkert till mycket annat. Dela gärna med er av kriskålrecept, alltid roligt att prova något nytt.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Kirskålspaj

  1. Iréne skriver:

    Mumsfillibaba!

  2. Camilla skriver:

    Jag gjorde också kirskålspaj för ett tag sedan, för första gången. Den blev jättegod! Förutom kirskål hade jag i soltorkade tomater, fetaost och oliver. Mums!

  3. A-mamman skriver:

    Borde verkligen prova en paj men vi har så mycket oönskad kirskål att det nästan känns konstigt att äta, som typ att laga till grus, smulor eller damm 🙂

  4. Pingback: Lära i och av naturen | Gröna Biblioteket

  5. kentlundgren skriver:

    Tack för ni inspirerar till att göra kirskålspaj!, tog upp ert inlägg i bloggen ”gröna-biblioteket”.

Kommentera