Naturligt och ekologiskt läppbalsam

IMG_20150524_115949

Jag får ofta torra läppar och har provat väldigt många olika läppbalsam. Det senaste som jag provat är från Naked Lips och detta kan jag verkligen rekommendera. Läpparna blir mjuka utan att bli kletiga och håller sig mjuka under lång tid. Läppbalsamet finns i flera olika smaker och jag har testat Supergreens, nästa gång tror jag att jag ska testa en annan smak eftersom denna har en ganska stark äppeldoft. Jag såg att det fanns ett neutralt lappbalsam som jag tror skulle passa mig bättre då jag inte gillar produkter som luktar allt för mycket, speciellt inte produkter som jag har i ansiktet.

När det gäller innehållet så är 99% ekologiskt, det som inte är ekologiskt är E-vitamin. E-vitaminen kommer från en ekologisk källa men får inte kallas ekologisk eftersom den utvinns och framställs från källan. När det gäller innehållet så består de till största delen av solrosolja, bivax och kokosolja och sedan är det tillsatt lite olika saker beroende på smak (supergreens innehåller t.ex. vetegräs, grönt te, äpple och ringblomma). Jag tycker att det känns som en bra produkt både ur ett ekologiskt och naturligt perspektiv.

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera