Rabarber

Vi har tillbringat helgen hos mina föräldrar och kom hem med massor av goda rabarber.

IMG_20150517_145900

Rabarberna användes till en paj. Vi tog dessutom skott av rabarberplantan och planterade i en kruka på balkongen.

IMG_20150517_155044

Förhoppningsvis kommer de att trivas. Vår egna ekologiska odling växer ☺

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Rabarber

  1. Ja, rabarber hör verkligen våren och försommaren till. Jag är så förtjust i denna vackra och lättskötta grönsak. Men den är inte bara fin och tacksam att odla, det går att göra mycket gott av den också – paj, bakverk, kompott, kräm, marmelad, chutney… Synd bara att man måste passa magen lite med tanke på oxalsyran. Annars skulle nog nämnda primör lägga rabarber på menyn var och varannan dag just nu här hemma.

Kommentera